What happened?

Oj oj. Vart ska jag börja? Har haft en jobbig start på mars. Dels så har jag ju praktik och jag blir alltid så otroligt trött när jag praktiserar/jobbar. Är varken van att stå upp hela dagar, gå upp klockan 05 eller sluta klockan 22 lixx. Så det är en anledning. 
Sen så är det bestämt att jag och Pontus inte ska höras på ett tag (utav lite olika anledningar). Och även fast förslaget kom från mig så har det varit otroligt jobbigt. Känns verkligen tomt här hemma utan honom, och inte bara jag märker av att han saknas, min familj frågar efter honom hela tiden också. Så det är tungt, det måste jag erkänna. På grund av detta har jag sett till att göra saker varje ledig sekund för att slippa tänka så mycket och det är också en av anledningarna till att jag inte bloggat.
 
Sen jag bloggade sist har jag även blivit av med gipset. Så skönt. Den 4e var jag på Akkis och fick först gå på röntgen, som visade sig se ut såhär:
Jättefint. Spikarna satt precis som dom skulle och benet hade läkt.
Direkt när jag blev av med gipset var handen väldigt svag och stel. Fick gå och bära upp min handled de första dagarna haha. Tummen gick knappt och vicka och för att minska risken för att den går av igen eller att jag sträcker sönder den så har jag fått en sådan här:
En typ stödhandske som jag ska ha på hela tiden (hahahahahah fuck no) förutom när jag gör mina rehab-övningar. 
Idag är tummen nästan som vanligt, fortfarande lite stel. Har fått två snygga ärr efter stiften som ser ut såhär:
Men annars är det fint.
 
Haha ja, det var väl pretty much allt jag hade att säga. Ska försöka bättra mig med uppdateringen, men känner att jag vill prioritera att må bra.
 
 
P.s. Nina du kan se det som en förtidig födelsedagspresent att jag blogga. D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: