Rullar väl på

Hej igen. Igår var en välbehövlig kväll. Lite av allt det goda. Bra folk, musik, ölspel, rök på soltak, kiss från balkong, 100 toalettbesök, snoppsugrör (bjday), massa deeptalk, onlinepizza och så sista bussen hem. Underbart. "Mår som jag förtjänar" idag.
Snart bär det av mot Vattholma (ovanligt) och där ska Nina bjuda på sushi, yumyum. Hoppas alla har en härlig helg!
Bild tagen alldeles nyss, gullungen har sympatiserat och varit lika trött som jag idag.

Auktioner

Hej igen. Tänkte passa på och göra reklam för lite auktioner jag har ligger ute. Ska nämligen sälja detta:
 
Min gamla kamera. En Nikon D3000 + objektiv (Nikon DX AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G med inbyggt VR) och lite tillhörande grejs. Säljer då jag fick en ny kamera i julklapp och inte har behov utav 2 kamerahus.
Besök auktionen HÄR.
 
Objektivet Nikon DX AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6G ED. Säljer då jag har ett annat liknande objektiv med samma funktioner + några till.
Besök auktionen HÄR.
 
Ett ND8 filter med diametern 67mm. Säljer då filtret inte passar på något utav mina objektiv (fel diameter, passade på de objektiv jag säljer).
Besök auktionen HÄR.
 
Ett Close-up filter med styrkan +10 och diametern 67mm. Säljer då inte det heller passar på något utav mina objektiv som jag har kvar.
Besök auktionen HÄR.
 
En extern blixt, Nikons Speedlight SB-600. Säljer då jag i stort sett aldrig fotar med blixt, den har lixx inte kommit till användning.
Besök auktionen HÄR.
 
 
Känns lite konstigt att sälja allt det här. Framförallt min fina D3000... Det var ju med den allt startade. Men men, time to move on bitches. Om det är någon där ute som funderar på att börja fotografera så rekommenderar jag Nikon D3000 starkt som första kamera. Den är har allt man behöver för att lära sig lite foto. Dessutom är användarhandboken hur pedagogisk som helst och otroligt bra. 
Haha hoppas detta inlägg intresserade någon i alla fall. Nu ska jag sova. Upp 05 imorgon, KBK.

What happened?

Oj oj. Vart ska jag börja? Har haft en jobbig start på mars. Dels så har jag ju praktik och jag blir alltid så otroligt trött när jag praktiserar/jobbar. Är varken van att stå upp hela dagar, gå upp klockan 05 eller sluta klockan 22 lixx. Så det är en anledning. 
Sen så är det bestämt att jag och Pontus inte ska höras på ett tag (utav lite olika anledningar). Och även fast förslaget kom från mig så har det varit otroligt jobbigt. Känns verkligen tomt här hemma utan honom, och inte bara jag märker av att han saknas, min familj frågar efter honom hela tiden också. Så det är tungt, det måste jag erkänna. På grund av detta har jag sett till att göra saker varje ledig sekund för att slippa tänka så mycket och det är också en av anledningarna till att jag inte bloggat.
 
Sen jag bloggade sist har jag även blivit av med gipset. Så skönt. Den 4e var jag på Akkis och fick först gå på röntgen, som visade sig se ut såhär:
Jättefint. Spikarna satt precis som dom skulle och benet hade läkt.
Direkt när jag blev av med gipset var handen väldigt svag och stel. Fick gå och bära upp min handled de första dagarna haha. Tummen gick knappt och vicka och för att minska risken för att den går av igen eller att jag sträcker sönder den så har jag fått en sådan här:
En typ stödhandske som jag ska ha på hela tiden (hahahahahah fuck no) förutom när jag gör mina rehab-övningar. 
Idag är tummen nästan som vanligt, fortfarande lite stel. Har fått två snygga ärr efter stiften som ser ut såhär:
Men annars är det fint.
 
Haha ja, det var väl pretty much allt jag hade att säga. Ska försöka bättra mig med uppdateringen, men känner att jag vill prioritera att må bra.
 
 
P.s. Nina du kan se det som en förtidig födelsedagspresent att jag blogga. D.s.