Auktioner

Hej igen. Tänkte passa på och göra reklam för lite auktioner jag har ligger ute. Ska nämligen sälja detta:
 
Min gamla kamera. En Nikon D3000 + objektiv (Nikon DX AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G med inbyggt VR) och lite tillhörande grejs. Säljer då jag fick en ny kamera i julklapp och inte har behov utav 2 kamerahus.
Besök auktionen HÄR.
 
Objektivet Nikon DX AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6G ED. Säljer då jag har ett annat liknande objektiv med samma funktioner + några till.
Besök auktionen HÄR.
 
Ett ND8 filter med diametern 67mm. Säljer då filtret inte passar på något utav mina objektiv (fel diameter, passade på de objektiv jag säljer).
Besök auktionen HÄR.
 
Ett Close-up filter med styrkan +10 och diametern 67mm. Säljer då inte det heller passar på något utav mina objektiv som jag har kvar.
Besök auktionen HÄR.
 
En extern blixt, Nikons Speedlight SB-600. Säljer då jag i stort sett aldrig fotar med blixt, den har lixx inte kommit till användning.
Besök auktionen HÄR.
 
 
Känns lite konstigt att sälja allt det här. Framförallt min fina D3000... Det var ju med den allt startade. Men men, time to move on bitches. Om det är någon där ute som funderar på att börja fotografera så rekommenderar jag Nikon D3000 starkt som första kamera. Den är har allt man behöver för att lära sig lite foto. Dessutom är användarhandboken hur pedagogisk som helst och otroligt bra. 
Haha hoppas detta inlägg intresserade någon i alla fall. Nu ska jag sova. Upp 05 imorgon, KBK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: